Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

"On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa, nyt meidät yhteen liittää vain muistojemme maa. Jäi jälki sydämiimme, jälki unelmiin, teille laulamme nyt näkemiin..."

(Jäähyväiset, sanoittaja ?)

 

Soligt oli kaikki, mitä halusin. Se oli unelma, jonka toteutin. Joskus kaiken on kuitenkin loputtava tai jatkettava erilaisena. Soligt päättää tarinansa, lopettaa olemassa olonsa. Se ei tarkoita, ettenkö enää olisi täällä. Uudet tuulet puhaltavat. Suntuubin lopetuspäätös oli suurin syy myös omaani. Mitä olisi Soligt jollain muulla palvelimella? Ei enää sama talli.

Uusi projekti on rakennettu. Se ei ole suuri tai upea, mutta riittänee minulle. Tulevaisuus voi tuoda eteen innostuksen tehdä jotain Soligtin kaltaista, mutta siihen asti jatketaan pienesti.

Haluan kiittää koko sydämestäni kaikkia, jotka ovat olleet osana Soligtin matkaa! Se oli ehkä lyhyehkö, mutta sitäkin antoisampi ♥

 

- Bella, VRL-14703

 

// Kaikki sivuilla vielä näkyvät hevoset ovat myynnissä


Ilmoitustaulu

TÄÄLTÄ voit katsoa jokaisen hevosen yksilölliset hoito-ohjeet

 

RATSASTUSTUNNIT & HEVOSEN VUOKRAUS

 

Soligtissa järjestetään viitenä päivänä viikossa ratsastustunteja. Niiden lisäksi voidaan järjestää yksityistunteja ja valmennuksia. Tärkein periaate on, että hevosilla sekä ratsastajilla on mukavaa. Niinpä hevoset tekevät tunteja rajoitetusti. Monentasoiset ratsut on valittu kattamaan monipuolisesti ratsasjien toiveita ja opettajat suhtautuvat jokaiseen ratsastajaan yksilöllisesti. Soligtissa välitetään niin ratsastajien kuin hevosten turvallisuudesta, viihtyvyydestä ja etenemisestä. Tunneille voi tulla myös omalla ratsulla. KATSO RATSASTUSTUNNIIT, AJANKOHDAT JA TASOT TÄÄLTÄ.

Hevosia voi Soligtissa myös vuokrata. Löydämme jokaiselle halukkaalle varmasti jonkin ratsun, joka vastaa asiakkaan tasoa. Upeat maastot tai laadukkaat puitteet (maneesi, kenttä) takaavat mukavat ratsastusolosuhteet. Hintaakaan ei vuokrauksella ole paljoa.

Jokaisesta tarinasta, jonka kirjoittaa tunnista tai vuokrauksesta saa aina palautteen.

 

 

Ratsastunnit maksavat suluissa mainitun hinnan, mikäli kuulut Soligtin ratsastajiin (Soliga). Liittymismaksu on 50v€ ja vuosittainen maksu 30v€. Liittymällä Soligaan saat kaikki jäsenedut:

 • Halvemmat tunnit
 •  Pääsyn etuoikeutettuna Soligtin tapahtumiin, valmennuksiin jne.
 • Vakuutuksen
 •  Jos sinulla on oma hevonen, ilmaiset käyttöoikeudet kentälle/maneesiin tuntien ulkopuolisena aikana

 

 

YKSITYISET HEVOSET

Soligtista vuokrataan yksityisille hevosilla paikkoja. Tällä hetkellä paikkoja on vapaana 10 sekä pihattopaikkoja 3. Paikan vuokraajalta ei edellytä mitään erityistä, mutta kolmen kuukauden (3) välein tulee ilmoittaa kuulumisia vieraskirjaan tai sähköpostiin.

Mitä sitten Soligtilla on tarjota? Mukava, rento tarinointi ympäristö, hyvät puitteet ja hahmoja omiin tarinoihin. Lisäksi roolipelaamismahdollisuuksia löytyy, myöskin tunneille voi osallistua tai tallin hevosia kokeilla. Lisäksi Soligtissa järjestetään vain tallin asiakkaille olevia tapahtumia, klinikoita jne.

Paikkoja haetaan sähköpostilla tai vieraskirjassa.

 

TÄYSIHOITOPAIKAT

 • Sisältää ruokinnan ohjeiden mukaan (kaura ja heinä sekä kivennäinen tallin puolesta)
 • Ulosvienti, sisälletuonti
 • Loimitus ohjeiden mukaan
 • Karsinan siivous
 • Ihottumahevosen kohdalla rasvaus ja pesu sovitusti
 • Tarpeen vaatiessa liikutus (juoksutus, kävelytys) max. 2krt/vko

Lisämahdollisuutena ratsutuspalvelu/liikutuspalvelu (tarinoita hevoselle), jossa mahdollisuus myös kilpailla hevosella tallin henkilökunnan puolesta (villit).

450v€/kk tai ratsutuspalvelujen kanssa (ratsastus max. 3krt/vko, kisat max. 8krt/kk) 750v€/kk

 

PUOLIHOITOPAIKAT

 • Sisältää ruokinnan, jos ruoat laitettu valmiiksi (tallin puolesta heinät)
 • Ulosvienti, sisälletuonti ja loimitus tarvittaessa

200 v€/kk (lisäpalvelut sovittavissa lisähinnasta)

 

PIHATTOPAIKAT

 • Sisältää ruokinnan (heinä, kaura ja kivennäinen tallin puolesta)
 • Loimitus tarvittaessa
 • Pihaton siivous säännöllisesti
 • Ihottumahevosen huomiointi (loimitukset, pesut, rasvaukset)

300 v€/kk (lisäpalvelut sovittavissa lisähinnasta)

 

©2019 Ratsastuskeskus Soligt - suntuubi.com